طراحی دکوراسیون خانه با سبک صنعتی الهام گرفته از سبکهای دوره انقلاب صنعتی اروپا و خانههای شهری قرن های 17 و 18 میلادی اروپا است. استفاده از دیوار و سقف بتونی، ترک خورده و یا خراب که از لوکس بودن دور است از نشانه های اصلی این سبک است.
سبک دکوراسیون صنعتی با به کار بردن گرما و صمیمیت عناصر قدیمی در کنار عناصر شیکِ مدرن، جلوه ای خاص و منحصر به فرد در محیط خانه به وجود می آورد. یک خانه طراحی شده با سبک دکوراسیون صنعتی را میتوان نسخه بازسازی شده از یک ساختمان صنعتی نیز دانست.
سبک صنعتی نوعی سبک دکوراسیون داخلی است که در عین خاص بودن مورد استقبال خیلی از افراد قرار نمیگیرد اما یکی از ویژگیهایی که به عنوان نماد این سبک مورد توجه قرار گرفته است، در معرض نمایش قرار دادن هر آنچه که در گذشته به عنوان پس زمینه یا پشت صحنه کار مطرح بوده، عنوان میشود.
در واقع شما به طور مستقیم میتوانید مصالحی مانند آلومینیوم, آهن, بتن, آجر و … را در این نوع دکوراسیون مشاهده نمائید.آنچه در سبک صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است, کاربردی بودن فضاست.
در گذشته اگر در دکوراسیونها بسیاری از ابزارها و لوازم جنبه کارایی آن ها مطرح بود و با روشهای مختلف از دیده شدن آن ها جلوگیری میشد اما امروزه همین موارد خود به یک بخشی از اجزای قابل مشاهده تبدیل شده و دکواتیو نیز نامیده میشوند.
سبک صنعتی فضایی سرد و بی روح ایجاد میکند و استفاده از فلزات خصوصاً آلومینیوم دلیل اصلی این حس میباشد. استفاده از فضاهای مخفی در گذشته بسیار باب بود اما امروزه همین فضاها در دکوراسیون صنعتی به محل نمایش اجزای این دکورها تبدیل شده است.
زیبایی شناسی در این سبک رنگ باخته و جای خود را به بهره بردن هر آنچه که قابل عرضه است داده است. این دیدگاه ناتمام طرفدارانی دارد که با همین طرح و سبک خانههای خود را دیزاین میکنند.
یکی دیگر از ویژگیهای این نوع دکوراسیون، استفاده از پلان باز و ایجاد ذهنیت بیینده به زمانی در گذشته است. فضاهایی که با این سبک طراحی میشوند اصولاً به صورت یکسره بوده و به ندرت تفکیک میشوند.
دکوراسیون صنعتی تلفیقی از سبک مدرن و سبک های قدیمی ست و مناسب افرادی میباشد که خواهان یک زندگی با ترکیب این دو سبک هستند در سبک دکوراسیون صنعتی میتوان از وسایل مدرن و قدیمی در کنار هم استفاده نمود. در واقع سبک صنعتی برای آن دسته افرادی مناسب است که روحیه ای جدی و خشک دارند و یک خانه با وسایل ضروری برای زندگی را نسبت به خانه های گرم با رنگ های شاد و المان های تزئینی ترجیح میدهند.