تکنیک های تولید شیشه های تزیینی

1400/05/03 ۱۱:۵۲ ق٫ظ

برای ساخت شیشه های تزیینی از متد های مختلفی استفاده می شود که تکنیک استین گلس و تکنیک تیفانی جزء روش های پرطرفدار در این حوزه می باشند.

پدر تکنیک استین گلس قطعات کوچک شیشه با رنگ های متنوع توسط فلز سرب در کنار یکدیگر جای می گیرند و یک تصویر منسجم و واحد ساخته می شود.

در تکنیک تیفانی نیز تکه های شیشه با دقت و ظرافت به شکل هنرمندانه ایی برای خلق یک اثر زیبا در کنار هم قرار داده می شوند، با این تفاوت که فلز استفاده شده مس یا برنز می باشد.

شیشه تزیینی رنگی در قدیم بیشتر در اماکن مذهبی و عمارت ها استفاده می شد اما امروزه با توجه به علاقه و محبوبیت این سبک دکوراسیون ها، شاهد استفاده از این تکنیک در بسیاری از مکان های عمومی و شخصی نیز هستیم.

انواع کاربرد شیشه های تزیینی

شیشه های تزیینی جزء المان های بسیار پرکاربرد در طراحی دکوراسیون های منازل و سایر ساختمان ها می باشند. طیف استفاده از این محصولات بسیار گسترده است که در این متن به برخی از آنها می پردازیم:

– شیشه تزیینی دیوار

شیشه های دکوراتیو یا همان شیشه تزیینی که به به عنوان دیوار و یا پارتیشن تعبیه می گردد یکی از المان های بسیار پرکاربرد بین طراحان دکوراسیون و همچنین مالکان می باشد، چرا که علاوه بر زیبایی و مقرون به صرفه بودن، تنوع زیاد در طرح و رنگ نیز سبب می شود تا طرفداران این سبک بیش از گذشته طالب استفاده از آن باشند.

این شیشه ها در قسمت های سالن پذیرایی، اتاق خواب، سرویس بهداشتی، راهرو و اتاق نشیمن استفاده می گردد و سبب ارتقا سطح کیفی فضا و ایجاد محیطی گرم و در عین حال مدرن می شود.

– شیشه تزیینی آشپزخانه

آشپزخانه در هر منزلی قلب آن محیط محسوب می شود چرا که مادر خانواده بیشترین تایم خود را آنجا می گذراند و تاثیر این بخش در نما و جلوه کل فضای داخلی اجتناب ناپذیر است، پس با استفاده از چند محصول کاربردی می توان تغییری بزرگ و در عین زیبا خلق کرد. در این بخش با توجه به متراژ و سلیقه مخاطب می توان از انواع طرح ها و رنگ ها بهره برد.

– شیشه تزیینی دکوری

چنانچه قصد استفاده از شیشه های تزیینی به عنوان دکوری را داشته باشید می توانید آنها را در فضای داخلی یا خارجی، روی دیوارها (دیوار کوب) و یا عنوان یک پارتیشن به منظور جدا کردن بخش های مختلف استفاده کنید. این شیشه ها واجد طرح، رنگ و ضخامت های متنوعی هستند و مخاطب برای انتخاب محدودیتی نخواهد داشت.

شیشه تزیینی

کاربرد شیشه های تزیینی

مزایای استفاده از شیشه های تزیینی در ساختمان

جلوه بصری: با استفاده از این المان ها (درب، پنجره، دیوار و …) فضا بزرگتر از آنچه که هست نشان داده می شود و به علاوه سطح کیفی دکوراسیون را ارتقا خواهد داد.

صرفه جویی انرژی: چنانچه شیشه ها به عنوان درب، پنجره، دیوار و یا نور گیر تعبیه شوند، سبب بهره مندی شما از نور طبیعی و کاهش مصرف انرژی خواهند شد.

ضد آب: به راحتی می توان شیشه ها را با انواع شوینده ها تمیز نمود.

قابلیت بازیافت: بازیافت و عایق صدا و حرارت

تنوع بالا و نصب راحت: شیشه های تزیینی در انواع طرح، رنگ و جنس ها موجود می باشند و به راحتی نصب می گردند.

شیشه های تزیینی در ساختمان

شیشه تزیینی در ساختمان

دیدگاه تان را بنویسید

نظر خود را درباره این مقاله بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *