نقاشی ساختمان در طراحی دکوراسیون داخلی (2)

1400/08/26 ۸:۵۲ ب٫ظ

نقاشی ساختمان در طراحی دکوراسیون داخلی (2)

نقاشی ساختمان در طراحی دکوراسیون داخلی یکی از روش هایی می باشد که درجلوه دادن به طراحی داخلی و بیرونی محیط شما بسیار اهمیت دارد. این کار یک هنر به حساب می آید و بسیار دشوار می باشد اما بعضی افراد آن را بسیار ساده دانسته و خودشان دست به کار شده و در آخر پشیمان می شوند.

آشنایی با فرچه های نقاشی ساختمان در طراحی دکوراسیون داخلی

در هنر نقاشی ساختمان قالبا از ذو نوع فرچه استفاده می شود . فرچه های مصنوعی و طبیعی.

فرچه مصنوعی به دلیل اینکه آب را مجدوب خود نمیکند متورم نمیشود و همین امر باعث می شود تا برای رنگ هایی که بر پایه آب هستند مناسب باشد. اما فرچه های طبیعی چون سطحی صاف را ایجاد می کند برای رنگ های پایه حلال مناسب است.

گرچه امروزه قلمو هایی که ساخته می شوند و به بازار پخش شده اند برای انواع رنگ آمیزی ها مناسب بوده و ایرادی در رنگ آمیزی ایجاد نمی کنند.

نقاشی ساختمان در طراحی دکوراسیون داخلی

چند نکته مهم از نقاشی ساختمان

ما میتوانیم برای سرعت بخشیدن به کار و رنگ آمیزیمون به جای استفاده از فرچه های رنگ آمیزی یا برس رنگ ، از غلتک استفاده کنیم جهت پوشش رنگ سقف و دیوارها.

استفاده از غلتک به اینگونه می باشد که اول می بایست توسط قلمو حاشیه های دیوار ها و سقف ها را رنگ آمیزی کرده و سپس با استفاده از غلتک محل مورد نظر را رنگ آمیزی کنید.

اگر می خواهید تا به یک نتیجه بسیار مطلوب برسید ایجاد یک لایه رنگ یا همان رنگ آستر ضروری می باشد به خصوص اگر سطح مورد نظر بتونه کاری شده باشد ، چون ممکن است رنگ دیوار را متفاوت نشان دهد.

شما میتوانید برای رنگ آستر از رنگی که هم رنگ ، رنگ اصلی شما می باشد استفاده نمایید تا پوشش کار را بهتر و تقویت شده نمایید به همین دلیل دیگر نیاز به لایه های متعدد برای پوشش ندارید.

این رو هم توجه کنید که حتما بایستی رنگ آستر به صورت کامل خشک شود و بعد از آن شروع به رنگ آمیزی ، رنگ اصلی کنید.

رنگ آمیزی سقف نسبت به رنگ آمیزی دیوار متفاوت است ، یعنی شما در رنگ آمیزی دیوار ها غلتک را از بالا به پایین آورده اما رنگ آمیزی سقف در عرض اتاق انجام میشود و بهتر این است که اول از گوشه های سقف شروع کننید و سپس تمامی سطح سقف خود را رنگ کنید.

نقاشی ساختمان در طراحی دکوراسیون داخلی

 

انواع رنگ در نقاشی ساختمان

نقاشی ساختمان در طراحی دکوراسیون داخلی شامل دو رنگ می باشد ، رنگ پلاستیکی و رنگ روغنی.

پاک کردن رنگ های روغنی راحت تر می باشد و همچنین عمر بیشتری نسبت به رنگ پلاستیکی دارد و دو دو نوع براق و مات در بازار به فروش می رسد

همانگونه که اشاره کردیم قبل از رنگ آمیزی باید سطح مورد نظر را کاملا صاف و یکدست کنید زیرا این عیب را رنگ روغنی دارد که برجستگی ها و خط های زیر رنگ را نشان دهد بعد از رنگ آمیزی.

همچنین میتوان گفت که یکی از ویژگی های خوب رنگ آمیزی این است که در صورت نارضایتی از رنگ نهایی ، میتوانید به روی آن رنگ دیگری بزنید و رنگ نهایی خود را تغییر دهید.

دیدگاه تان را بنویسید

نظر خود را درباره این مقاله بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *