اپوکسی در دکوراسیون داخلی چه کاربردی دارد؟

1400/08/30 ۱۰:۴۵ ب٫ظ

اپوکسی در دکوراسیون داخلی

اپوکسی در دکوراسیون داخلی یکی از جدیدترین متریال های مورد استفاده در دکوراسیون داخلی می باشد. البته ناگفته نماند که اپوکسی علاوه بر دکوراسیون داخلی در ساخت و ساز نیز مورد استفاده قرار می گیرد. اپوکسی از مواد پلیمری ساخته می شود. متریال اپوکسی به صورت مایع می باشد و پس از مدتی به شکل جامد می شود.  از مهم ترین ویژگی های اپوکسی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • چسبندگی
  • مقاومت الکتریکی
  • خواص مکانیکی خوب
  • مقاومت گرمایی
  • مقاومت شیمیایی

کاربرد اپوکسی در دکوراسیون داخلی

از کاربرد های مهم و به خصوص اپوکسی می توان به بازسازی و مرمت ستون ها و راهروها اشاره کرد. یکی دیگر از پرکاربردترین کارایی اپوکسی استفاده از آن در کف است. کف پوش اپوکسی نوعی جدید در کفپوش می باشد که در تمامی اماکن از جمله کف دستشویی و حمام و کف کارخانه ها قابل استفاده می باشد. علاوه بر این موارد اپوکسی در تولید رنگ، چسب و گروت اپوکسی نیز کاربرد دارد.

لوازم دکوراتیو نیز توسط متریال اپوکسی نیز قابل تولید هستند از جمله آن ها میز،درب کمد وحتی زیور آلات خرد و کوچک .

اپوکسی در کف پوش

کف پوش هایی که از طریق اپوکسی ساخته می شوند نوعی کف پوش های پلیمری می باشند که قابل اجرا روی هر سطوحی هستند. البته بهترین سطوح برای اجرای کف پوش اپوکسی سطوح بتنی می باشد.

کف پوش اپوکسی عایق در برابر رطوبت و گرما می باشد همچنین کف پوش اپوکسی در برابر مواد شیمیایی کاملا مقام می باشد. در ادامه به مزایا و معایب این نوع کف پوش خواهیم پرداخت .

مزایای کفپوش اپوکسی

کف پوش از نوع اپوکسی طول عمر و دوام بالایی دارد و همچنین در برابر فشار مقاوم می باشد. این نوع کف پوش ها چسبندگی بالایی مخصوصا در برابر بتن را دارا می باشند. قیمت کفپوش اپوکسی مقرون به صرفه و مناسب می باشد که در برابر کیفیت آن هزینه ی مرون به صرفه ای دارد. این نوع کفپوش ها به راحتی قابل نگهداری می باشند و نیاز به هزینه ی زیادی ندارد.

کف پوش های اپوکسی دارای تنوع رنگی زیاد می باشد. این کف پوش مقاوم در برابر حرارت و مواد شیمیایی می باشد. کف پوش های اپوکسی از آنجایی که دارای سطح یکدست می باشند مقاوم در برابر رشد باکتری می باشد و به همین دلیل گزینه ی مناسبی برای کف بیمارستان ها می باشد.

کف پوش اپوکسی عایق در برابر جریان برق و الکتریسیته می باشد. همین ویژگی باعث می شود از این کف پوش برای کف مکان هایی که با برق سر و کار دارند مناسب باشد.

اپوکسی در دکوراسیون داخلی

معایب کفپوش اپوکسی

سطوحی که مرطوب و چرب باشند را نمی توان اپوکسی کرد. زمان اجرای کف پوش اپوکسی بالا می باشد به همین دلیل برای مواردی که عجله ای می باشند مناسب نمی باشد چرا که اگر سطح کفپوش اپوکسی اگر کاملا خشک نشده باشد و خیس باشد لغزنده است.

کفپوش اپوکسی در برابر اشعه UV خورشید  مقاوم نمی باشد به همین دلیل با گذر زمان تغییر رنگ می دهد و در مدت طولاتی به شکل لایه ای از بین می رود. پس نباید از این نوع کف پوش در فضای باز استفاده کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

نظر خود را درباره این مقاله بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *