لمسه کاری در دکوراسیوان داخلی چیست و چه کاربردی دارد؟

1400/08/11 ۵:۵۸ ب٫ظ

لمسه کاری در دکوراسیوان داخلی :

لمسه کاری در دکوراسیوان داخلی ایده ای نو می باشد. لمسه کاری یکی از گزینه های دکوراسیون داخلی می باشد که مورد انتخاب افراد سخت و خاص پسند می باشد.  لمسه کاری روی دیوار کاربرد کمتری نسبت به کاغذ دیواری دارد چرا که هزینه ی بیشتری نسبت به کاغذ دیواری دارد. لمسه کارای در دکورسیوان داخلی یک روش نو ، لوکس و گران است که معمولا بخشی از یک فضا برای دکور از لمسه  برای دکور بخش های خاص یک فضای باشکوه به کار می رود. پشت تلویزیون ، تاج تخت خواب ،  تغییر ظاهر درب‌های قدیمی، پشتی کنسول و صندلی های بزرگ ، جا کفشی  و مواردی از این قبیل قابل استفاده از متد لمسه می باشند.

لمسه کاری در دکوراسیوان داخلی چیست ؟

لمسه کاری متدی جدید در معماری داخلی می باشد. در واقع لمسه قرار دادن پارچه یا چرم روی سطح دیوار با روش ها و متد های خاص می باشد.  جهت ایجاد یکک قطعه لمسه،  پارچه یا چرم یا مدل های مختلف و خاص حالت پیدا کرده و فرم و رفته و برآمده به خود میگیرد.

یکی از مزیت های لمسه انتخاب پارچه با توجه به دکوراسیون داخلی مانند رنگ مبل یا فرش می تواند صورت گیرد. پارچه های لمسه می تواند انواع مختلفی داشته باشد که برخی از آن ها عبارت اند از ابریشم، ساتن، کتان، جیر، تافته ، حریر ، ژاکارد و چرم . یک نکته قابل توجه در لمسه کاری این است که پارچه نسبت به رنگ ، پتینه ، کاغذ دیواری و مواردی از این قبیل ماندگاری بیشتری دارد.

لمسه کاری در دکوراسیون داخلی

مزایا و معایب لمسه کاری :

لمسه کاری نیز مانند متد های دیگر دکوراسیون داخلی مزایا و معایبی دارد که بسته به سلیقه و نظر مشتری قابل اجرا می باشد. در اینجا مزایا و معایب لمسه به شرح ذیل می باشد.

مزایای لمسه کاری :

  • انعطاف پذیری مناسب
  • پوشاندن عیوب دیوار
  • دارای عملکرد عایق صوتی
  • قابل شستشو

معایب لمسه کاری :

  • قابلیت آتش گیری
  • غیر قابل ترمیم
  • پارگی در صورت عدم مراقبت
  • عدم امکان تغییر رنگ مجدد

لمسه کاری در دکوراسیون داخلی

مراحل لمسه کاری روی دیوار :

جهت نصب لمسه در دکوراسیون داخلی روی دیوار می بایست 5 مرحله زیر انجام شود:

  1. طراحی : اولین قدم برای لمسه کاری ایجاد طرح در نرم افزار اتوکد می باشد. طرح نسبت به سلیقه مشتری، ابعاد فضا ، مدل دکوراسیون و رنگ دکوراسیون ایجاد می شود.
  2. بررسی سطحی که قرار است لمسه روی آن ایجاد شود: سطح دیوار از نظر ترک خوردگی، نم و رطوبت و آلودگی باید مورد بررسی قرار گیرد. پریز و کلید ها نیز باید بررسی شوند چرا که شاید نیاز به برداشتن آن ها شد.
  3. ایجاد لایه پلی استر : پس از انتخاب دیوار یک لایه پلی استر به ضخامت 30 سانتی متر روی آن قرار می گیرد. لایه پلی استر جهت ایجاد بعد روی سطح دیوار می شود و همچنین عایق صدا و حرارت نیز می باشد.
  4. فریم بندی : لبه های دیوار باید با نوار های چوبی پهن فریم بندی شوند که معمولا پهنای این نوار ها 4 میلی متر می باشد.
  5. اتصال پارچه : یکی از نکات مهم در حین نصب پارچه روی لایه پلی استر این می باشد که زیر پارچه نباید هوا بگیرد به همین دلیل کشیدن پارچه در این مرحله بسیار مهم است. اتصال پارچه توسط منگنه یا چسب صورت می گیرد.
  6. در آخرین گام باید با توجه به طرح مورد نظر و فاصله‌های منظم، فرم مورد نظر خود را روی پارچه پیاده کنید.
دیدگاه تان را بنویسید

نظر خود را درباره این مقاله بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *