پارتیشن سی ان سی یا شیشه ای به عنوان جدا کننده فضا، به وسیله متریال مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع پارتیشن مناسب ترین و پرکاربرد ترین پارتیشن می باشد. این مدل پارتیشن به شما اجازه می دهد که با کمترین هزینه ممکن، دکور محیط را به سبک کلاسیک و همچنین مدرن تبدیل کنید. در عین حال جداسازی فضا را به بهترین شکل ممکن انجام می دهد. پروسه نصب آن وقت زیادی نمی گیرد و هزینه نصب آن به نسبت دیگر پارتیشن ها کمتر می باشد. در این نوشتار قصد داریم با این پارتیشن معروف بیشتر آشنا شویم.
فهرست مطالب :
Toggleاز مهم ترین ویژگی های آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در این نوع پارتیشن از فریم مخصوصی که آن را فریم شیار مرکز می نامند، استفاده می شود. در حقیقت این فریم ها از استحکام بسیار بالایی برخوردار می باشند. در این مدل پارتیشن ، مانند پارتیشن های طرح سیلور، فریم ها در کف، دیواره و سقف نصب می شوند. فریم های شیار مرکز به صورت یک تکه هستند و زوار متحرکی ندارند. بعد از نصب فریم روی سازه ها، شیشه ها در داخل آن به راحتی قرار می گیرند و توسط نوارهای لاستیکی محکم می شوند.
در پارتیشن سی ان سی یا شیشه ای تکه نگهداره به صورت ال مانند است که روی زمین و کف آن به خوبی نصب می شود. بعد از قرار گرفتن شیشه، بخش متحرک روی قسمت اصلی قفل می شود. در این نوع فریم از لاستیک های ویژه ای جهت برطرف کردن ارتعاش استفاده می شود.
از مهم ترین تفاوت پارتیشن سی ان سی یا شیشه ای با پارتیشن شیشه ای دوجداره می توان به تقسیم بندی شیشه به صورت افقی اشاره نمود. این سبک پارتیشن استحکام بیشتری نسبت به پارتیشن دوجداره دارد. شیشه ها در ارتفاع کار به 2 یا 3 بخش تقسیم بندی می شوند. به همین خاطر در هر قسمت می توان از پارتیشن شیشه ای استفاده کرد. در این مدل پارتیشن می توانید تلفیقی از شیشه و چوب را در کنار هم مشاهده کنید.
برای کاهش تبادل حرارت و صدا می توان از این آپشن زیبا استفاده نمود. در فریم های ثابت 2 عدد شیشه 6 میل به فاصله 7 الی 10 سانتی متری از هم نصب می شوند. در این طرح از پارتیشن، درب های بازشو به صورت تک جداره اجرا می شوند.